Nitrilhansker – fremtidens markedsleder

Nitriler en gummi, syntetisert fra akrylnitril og butadien.Det forårsaker ikke allergiske reaksjoner og dermatittreaksjoner fordi det ikke inneholder proteiner, og er også motstandsdyktig mot kjemiske løsemidler.Dens mekaniske egenskaper, fysiske egenskaper, ekstraherbare ioneinnhold og andre indikatorer er bedre enn latekshansker og PVC-hansker.På grunn av fordelene med nitrilhansker øker markedsandelen år for år, så markedet for nitrilhansker har stort utviklingsrom.Ettersom forbrukernes bevissthet om fordelene med nitrilhansker øker, vil nitrilhansker uunngåelig bli det dominerende markedet for engangshansker.Wuxi Hail Roll Fone Science&Technology Co., Ltd.er enprodusent av hanskemaskin i Kina, selgernitril hanske maskin, alle spørsmål om hanskemaskin, velkommen til å konsultere.

Produktfordeler
1. Enestående kjemisk motstand, anti visse syrer og alkalier, god kjemisk beskyttelse mot etsende stoffer som løsemidler og petroleum.
2. Gode fysiske egenskaper, god anti-revne, anti-punktering, anti-friksjon ytelse.
3. Komfortabel stil, i henhold til den ergonomiske utformingen av hansken maskinen, slik at iført komfortabel, bidrar til blodsirkulasjonen.
4. Ingen proteiner, aminoforbindelser og andre skadelige stoffer, svært lite allergi.
5. Kort nedbrytningstid, lett å håndtere, gunstig for miljøvern.
6. Ingen silisiumkomponent, med visse antistatiske egenskaper, egnet for elektronikkindustrien.
7. Lave kjemiske rester på overflaten, lavt ioneinnhold, lite partikkelinnhold, egnet for strengt rentromsmiljø.
Gjeldende bransjer
Laboratoriepersonell:Nitrilhansker er tette og komfortable, med stabil ytelse og utmerket kjemikaliebestandighet for å unngå hudirritasjon og skade fra kjemikalier, noe som gjør dem til et utmerket valg for laboratoriepersonell.
Barnepass:Barnehagepersonalet bruker hansker som en beskyttende barriere mellom seg selv og barna.Personalet bruker hansker når de skifter bleier, rengjør rom, vasker leker og mater barn for å forhindre krysskontaminering.
Akutthjelp:Som en barriere mellom bruker og pasient er dette et annet viktig bruksområde for hansker.Engangs undersøkelseshansker av nitril, som er lateksfrie og ikke-allergifremkallende, er et utmerket valg for førstehjelpspersonell for å bekjempe blod, patogener og andre sykdommer under førstehjelp.
Over er innholdet initrilhanskerprodusert av hanskeproduksjonsmaskin, har vi ogsånitril hanske maskin, gummihanskemaskin, latekshanskemaskin, etc.


Innleggstid: 17. november 2021

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss